Idei de cadouri pentru tata


După ce am dedicat articolul precedent cadourilor pentru mama, a venit rândul taţilor să-şi primească porţia de cadouri. Chiar dacă mai eşti încă lângă părinţii tăi sau ai deja propria familie şi ai început să-i vezi mai rar, ei vor rămâne pentru totdeauna în viaţă ta. Ţi-au făcut atât de multe cadouri dealungul timpului încât nu reuşeşti să te concentrezi în aşa fel încât să te decizi asupra cadoului perfect? Ştim exact prin ce treci şi ne-am gândit să te ajutăm cu câteva idei. Când vine vorba de cadouri pentru tata, lista este una infinită şi depinde foarte mult de personalitatea lui şi de ocazia în sine. Totuşi, noi o să încercăm să venim cu câteva idei ce te-ar putea ajuta să alegi un cadou potrivit aproape în orice situaţie.

Nu o să vă mai plictisim cu poveştile siropoase şi o să trecem direct la subiect. În continuare o să va prezentăm câteva idei de cadouri pentru tata, pe care le-am considerat noi mai interesante şi general valabile pentru aproape orice tată.
În mai toate familiile, atunci când vine vorba de un grătar, cel responsabil este de cele mai multe ori tatăl. Şi nu, nu este vorba de o simplă necesitate. În general grătarul are un loc aparte în cultura popurului român şi este împământenită destul de adânc ideea că responsabilul pentru grătar este capul familiei. Chiar şi atunci când apar oaspeţii, tatăl este cel care de cele mai multe ori se ocupă de pregătirea lui. Cum orice tată care se respectă are propriul lui set de unele şi o reţetă secretă pentru preparatele sale, este evident că un set de unelte pentru grătar, sau chiar un grătar, în cazul în care nu-l are deja, sunt o variantă foarte bună de cadou pentru tata.

idei-cadouri-pentru-tata (2)


Dacă tot am pomenit de grătar, e cazul să nu ne îndepărtăm foarte mult de subiect şi să rămânem în acelaşi sector. Ce merge foarte bine la un grătar? Evindent, răspunsul este o băutură de calitate. Putem să mergem pe varianta simplificată, în care pur simplu cumpăram o sticlă de vin. Totuşi, în cazul în care dorim un cadou pentru tata ceva mai însemnat, pentru o ocazie mai specială, e cazul să avansăm un pic în poveste. Dacă are o colecţie de sticle pe care le colecţionează şi cu care se laudă prietenilor, de câte ori are ocazia, în mod sigur acolo îşi va găsi locul un minibar pentru acele sticle, sau un suport mai special care să accentueze valoarea lor şi care să le dea un aer de adevărat obiect decorativ. Există nenumărate astfel de suportori, unele mai interesante decât celelalte.

idei-cadouri-pentru-tata (2)


Evident, când vine vorba de ieşiri în natură tatăl este cel responsabil cu pregătirile. Chiar dacă vorbim de o simplă ieşire la pescuit alături de prietenii lui, sau de o ieşire la munte cu familia, uneltele de camping îşi vor găsi fără doar şi poate locul între obiectele lui personale. Orice bărbat se simte mai “bărbat” atunci când are la dispoziţie toate uneltele necesare pentru a asigura confortul persoanelor aflate sub protecţia lui. Este în ADN-ul lui să facă acest lucru şi nimeni cu poate nega că această variantă de cadou nu este una potrivită pentru un tată.
idei-cadouri-pentru-tata (2)

 

Dacă tot a venit vorba de meşterit şi reparaţii, este evident ce urmează. O altă propunere de cadou pentru tata vine în ajutorul debaralei sale. Orice bărbat care se respectă are propria trusă de scule şi unelte care îl ajută să apară tot timpul şi să salveze situaţia. În funcţie de cât de priceput este la activităţile tehnice, arsenalul lui este variabil. Dacă vorbim de un tată căruia îi place să-şi petreacă timpul liber în atelierul lui pentru a costrui sau repara diverse chestii, aceste este poate cadoul ideal. Află la ce unelte visează şi suprinde-l, cumpărându-i ceva de calitate, pe care să-l folosească cu drag ori de câte ori va avea ocazia.

idei-cadouri-pentru-tata (2)


După ce ne-am preocupat exlusiv de accesoriile lui, e cazul să terminăm această listă de cadouri pentru tata cu ceva ce nu putea lipsi de aici. Cu toţii am auzit poveşti despre ceasurile bunicului, pe care tată le-a păstrat încă din adolescenţă şi pe care unii încă le mai au. E foarte posibil ca acum câteva decenii ceasurile să fi fost mult mai bune din punct de vedere al calităţii, însă principalul motiv pentru care încă mai deţine acel ceas este faptul că provide la o persoană specială. Dacă un ceas îl poate înlocui, acela nu poate veni decât de la propriul copil. Dacă vrei să-i faci un cadou special, de care să-şi amintească zilnic, un ceas poate fi ceea ce cauţi. Alege modelul potrivit lui şi în mod sigur o să-l faci mai fericit.

idei-cadouri-pentru-tata (2)


Şi aici am cam ajuns la final cu recomandările noastre din cadrul acestui articol. Dacă încă eşti indecis şi ai mai avea nevoie de ceva idei de cadouri pentru tatăl tău, îţi recomandăm să încerci şi modulul nostru de căutare personalizată.

Căutare personalizată 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *