Se termină şcoala! Idei de cadouri pentru profesori


Peste doar câteva săptămâni o să avem parte de finalul unui nou an şcolar. Aşa cum deja ne-am obişnuit, această perioadă este una în care se pun la cale planurile pentru cadourile profesorilor. Indiferent că vorbim despre anii terminali, atunci când despărţirea este una semnificativă şi reprezintă o etapă foarte importantă din viaţa fiecăruia, sau doar de o vacanţă de câteva luni până la revedere, finalul anului şcolar reprezintă un moment special. Aşa cum ştim cu toţii, nu există o petrecere de final de an fără mici atenţii sau cadouri mai impresionante, în unele situaţii. Cum această perioadă se apropie cu paşi repezi, am decis să va venim în ajutor cu câteva idei de cadouri pentru profesori.

Nu toţi oamenii sunt la fel! Cum toţi profesorii sunt oameni, e clar că şi cadourile lor trebuie să fie diferite. Nu o să intrăm în detalii legate de modul de alegere a unui cadou. Pentru astfel de detalii puteţi arunca un ochi peste articolul nostru despre paşi pentru alegerea cadoului perfect. În continuare o să va prezentăm câteva idei de cadouri pentru profesori care se pot mula perfect pe diferite tipare de oameni. O să găsiţi variate potrivite pentru profesorul tinerel, de gaşcă, care iese cu voi la un suc, dar şi pentru diriginta strictă, care deşi ţine la voi nu vrea să vă arate în mod evident acest lucru. Voi trebuie doar să alegeţi varianta potrivită cu contextul vostru.

cadouri-pentru-profesori (2)

Prima sugestie de cadouri pentru profesori este şi cea mai des întâlnită. Toată lumea cumpără flori, însă puţini o fac aşa cum trebuie. În mod sigur orice profesoară va prefera să primească un super aranjament floral, aşa cum vezi doar în poze. S-a plictisit probabil de garoafe, lalele şi trandafiri, aşa că un astfel de aranjament o va da pe spate la propriu. Chiar dacă este mai scumpuţ, puteţi să-l oferiţi din partea grupului, mai degrabă decât să veniţi fiecare cu propriul buchet modest de flori.

cadouri-pentru-profesori (2)

O altă variantă interesantă de cadou pentru profesori ar putea fi un ebook reader. Chiar dacă această tehnologie este pe piaţă de câţiva ani, nu foarte mulţi oameni au aşa ceva în posesie. O persoană pasionată de citit va iubi această minunăţie tehnică ce o va scapă de căratul diferitelor volume în geantă. Cu aceasă mică biblioteca mobilă este greu să greşiţi când vine vorba de un cadou, aşa că merită luată în calcul.

cadouri-pentru-profesori (2)

În funcţie de bugetul pe care îl aveţi la dispoziţie, o idee de cadou pentru un profesor, în special dacă este vorba despre un bărbat, ar putea fi un ceas. Evident, trebuie să alegeţi un model de ceas potrivit cu ţinuta şi statutul persoanei în cauză, aşa că probabil acesta trebuie să fie un cadou de grup, deoarece bugetul ar trebui să fie unul destul de considerabil.

cadouri-pentru-profesori (2)

Că să rămânem tot la capitolul idei de cadouri pentru profesori de sex masculin, venim cu o altă recomandare foarte interesantă. Poate nu este cel mai nimerit să îi cumpăraţi o sticlă de băutură, chiar dacă este vorba despre ceva scump, însă există o mulţime de obiecte decorative pentru sticlele cu băuturi, care îşi pot face loc cu succes chiar şi în casa unei persoane ce nu este tocmai un fan al băuturilor în sine. Dacă aveţi şi informaţii cum că profesorul respectiv are o colecţie personală de băuturi mai speciale, e clar că aici este soluţia perfectă pentru voi.

cadouri-pentru-profesori (2)

Ultima noastră idee de astăzi este şi cea mai costisitoare dintre cele prezentate. Totuşi, dacă e să ne gândim la faptul că puteţi cumpăra acest cadou din partea grupului, problema dispare. E clar că există şi profesori mai speciali, care merită cadouri speciale. Într-o astfel de situaţie puteţi să îi oferiţi o experienţa de neuitat. Cum concediul bate la uşa, o vacanţă surpriză va fi fără doar şi poate un cadou de neuitat. Aflaţi ce îi place şi pregătiţi vacanţă perfectă.

Acestea fiind spuse, terminăm aici cu recomandările şi sperăm că v-am fost de ajutor în alegerea cadourilor pentru profesorii tăi. Dacă nu te-ai lămurit încă, poţi continua căutările cu ajutorul modulului nostru de căutare avansată.

Căutare personalizată 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *